Persondatapolitik

 

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer eller mobilenhed, så enheden kan genkendes. Cookies bruges til at give os et bedre billede af, hvordan webshoppen bliver brugt, så vi løbende kan optimere vores hjemmeside.
Du kan blokere eller slette cookies ved at ændre indstillingerne i din browser eller følge disse links.

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/da/kb/aktiver-eller-deaktiver-cookies
Google Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=da&answer=95647
Safari: https://support.apple.com/kb/PH5042?locale=da_DK

 

Behandling af oplysninger

Vi ønsker gennemsigtighed og åbenhed, omkring de personoplysninger vi indsamler, om dig som kunde. Vi har brug for visse oplysninger, for at kunne ekspedere dit køb.

For at kunne handle hos Militærbutikken skal du som minimum oplyse:

Navn
Adresse
E-mailadresse
Telefon/mobilnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra du har fortaget dit køb, hvorefter oplysningerne slettes. Dette er i henhold til dansk regnskabslovgivning.

 

Databeskyttelse

Vi som dataansvarlig vil altid beskytte og behandle dine personoplysninger på en sikker og fortrolig måde, efter den gældende lovgivning, herunder databeskyttelsesloven og persondataforordningen.

Dine personoplysninger vil blive anvendt til det formål, de er indsamlet til. Oplysningerne slettes igen når formålet er opfyldt eller ej relevant mere.

Vi arbejder sammen med underleverandører/tredjeparter, for at kunne betjene dig bedst muligt. Vi har indgået databehandleraftaler med disse tredjeparter for at sikre os, dine oplysninger bliver beskyttet og behandlet efter gældende lovgivning.

Underleverandører:

  • Dinero Regnskab ApS, Danmark (Regnskabsprogram)
  • Erhvervshjemmesider.dk ApS, Danmark (Hosting/Teknisk support)
  • Storebuddy ApS, Danmark (Bogføringsprogram)
  • Pakkelabels.dk, Danmark (Fragtprogram)
  • QuickPay ApS, Danmark (Betalingsgateway)
  • Google, Irland (Markedsføring/Analytics) – EU/U.S Privacy Shield Act

 

Sikkerhed, opdatering og indsigt

Som kunde har du mulighed for indsigt og indsigelse i vores registrering af data om dig.
Ligeledes har du mulighed for at få dine oplysninger rettet, hvis der skulle være fejl i oplysningerne.
Du har ret til at få udleveret dine oplysninger i et maskinlæsbart format/dataportabilitet.

Ønsker du ikke, at vi må behandle dine personoplysninger, har du altid ret til at få slettet dine data. Medmindre du har foretaget et køb, hvilket betyder vi gemmer dine oplysninger i 5 år i henhold til bogføringsloven eller du har en uafklaret sag med kundeservice.

Henvendelse i forbindelse med indsigt, indsigelse, ændring, dataportabilitet eller sletning rettes til vores mail: info@militaerbutikken.dk.

Et samtykke fra dig som kunde, bruges til at behandle din ordre. Du har altid mulighed for at tilbagekalde et samtykke, du har givet til os.

Hvis du mener vi behandler dine oplysninger på en ukorrekt måde, er du velkommen til at kontakte kundeservice på ovenstående mail. Des videre er der mulighed for at klage til Datatilsynet, som undersøger sagen og træffer en afgørelse.

I tilfælde af sikkerhedsbrist kontakter vi Datatilsynet og hvis bristen har betydning for dine oplysninger, kontakter vi også dig.

Militærbutikken er ansvarlig for, at dine personoplysninger er sikret. Du er velkommen til at kontakte vores persondataansvarlig Amanda ved yderligere spørgsmål på info@militaerbutikken.dk att. persondata.

 

//Revideret September 2020